Op deze pagina tref je het samenwerkingsverband aan met Nexu Lima, voor uw zakelijke coaching.

 Als jij als beginnend leidinggevende, manager, projectmedewerker, projectleiders of coördinator weleens worstelt met jouw rol, dan kan ik jou helpen om jezelf te verbeteren.


Mijn missie is dan ook: leidinggevenden, managers én andere professionals ondersteunen om effectiever zich zelf te kunnen zijn.
Mijn naam is Marcel Ligthart, een ervaren manager met meer dan 30 jaar ervaring met leidinggeven in verschillende branches. Van het bedrijfsleven tot Non-profit van commercieel tot het onderwijs.

 

Toen ik begon met leiding geven en managen had ik een mentor die mij af en toe wijze woorden influisterde en op sommige momenten mij inzicht gaf. Dit heb ik altijd als ontzettend waardevol ervaren. In mijn werkende leven als manager heb ik vaak Inhoudelijk zijn we vaak wel goed onderlegd maar op het gebied van communicatie of leidinggeven gaat dat niet altijd vanzelf. Hier ga ik jou graag mee helpen, op een coachende manier.

 

 

Ik doe dit in één-op-één sessies met jou waarbij je zelf ook echt aan de bak mag. Je krijgt geen panklare oplossingen aangedragen. We gaan samenwerken waarbij ik bij jou naar boven haal wat er in zit. En dat laatste ontbrekende stukje is vaak nog te trainen. Het spreekt voor zich dat dit vertrouwelijke gesprekken zijn. Ook al zouden we samenwerken op verzoek van jouw werkgever, dan nog is dit op vertrouwelijke basis tussen jou en mij.

 

Indien je wilt weten of coaching voor jou kan werken kun je een gratis inzichtsessie boeken. Na deze sessie weet jij of het gevoel goed is en of er genoeg vertrouwen is, ook vanuit mijn kant, om te gaan samenwerken. Na een inzichtsessie kun je, als jij dat wilt, een samenwerkingsvoorstel ontvangen. Je boekt altijd resultaat want je kiest ervoor om in jezelf te investeren en dat levert je altijd wat op.
Als je dit ziet zitten dan ontvang ik graag van jou een persoonlijk bericht.
Je kan dit doen per: 

 

 email info@nexulima.nl of bel/app mij op 06 373 034 71